Bliži se završnica turnira u malom fudbalu "Borik 2019" - Borik 2023

Vikend će nam otkriti koje ekipe ulaze u samu završnicu najvećeg turnira u region – “Borik 2019”. Mjesto dešavanja – banjalučki hram sport – SD “Borik”. U subotu na parket prvi izlaze ekipe iz kategorije U-14. Bogat fudbalski dan počinje već u 08:20. Njegov kraj je planiran odigravanjem posljednje utakmice u 20:50. Na programi je 18 utakmica i to u tri kategorije – U-14, U-12 i seniorska kategorija.

Upravo kada je riječ o seniorima, zasigurno najveću pažnju privlači duel ekipa “Monting Teslić” i “Kafe bar 988”. Da li će ekipa iz Teslića i ove godine doći do same završnice turnira saznaće se prvog dana vikenda. Jedna od te dvije ekipe će isti dan u osmini finala (17:30) odmjeriti snage sa ekipom “Krajinapetrol”. Odlična ekipa “Kort Marketi GTI”, koju mnogi smatraju favoritom iz sjene, takođe će odigrati dvije utakmice. Prvo izlaze na parket u 15:50 na megdan ekipi “Elite Academy Ardor”, a pobjednika iz tog duela u 18:20 čeka tim “Star Dent”.

Nedjelja nije ništa manje zanimljiva. Turnir počinje u 09:00 časova. Posljednja utakmica tog dana planirano je da bude odigrana u 21:00 čas. Upravo kraj drugog dana vikenda rezervisan je za veterane. U 20:10 snagu će odmjeriti ekipe “Dekor” i FK “Džaja”, a odmah poslije njih i ekipe “Bojan Milošević Borac 83” i “Bjelajce”. Veoma zanimljiva borba za četvrtfinale i polufinale se očekuje između ekipa seniorske kategorije.