Novi sastanak o turniru u malom fudbalu - Borik Nektar 2022
Sportski centar  „Borik“ je nastavio sa organizacijom niza sastanaka sa fudbalerima, predstavnicima medijima, sudijama i drugim učesnicima prethodnih turnira u malom fudbalu, time praktično već uveliko ušao u organizaciju sljedećeg turnira. Cilj ovih susreta je da se analizira prethodni, inače po ocjeni većine, veoma uspješan turnir u malom fudbalu „Borik  2020  Powered by Jelen“, da se ukaže na njegove dobre stvari, a možda još važnije, da se naglase eventualni propusti kako bi sljedeći turnir bio još bolji.
Posebno je istaknuto zadovoljstvo što je turnir prošle godine uopšte održan u veoma izazovnom i nepredvidivom  vremenu  pandemije  virusa korona, uz izraženu nadu da će do sljedećeg turnira situacija biti povoljnija, i da će novi turnir biti puno bolji u svim organizacionim segmentima. Ono što sigurno najviše nedostaje je publika, iako su živi prenosi svih utakmica na društvenim mrežama bar donekle ovo nadoknadili.
Treba naglasiti još da će tradicionalni  „Borikov“  turnir u malom fudbalu biti i jedna od tematskih postavki u  „Muzeju sporta“.