Počele pripreme za „Borik 2020“ - Borik 2023

Tradicionalni, 45. po redu turnir u malom fudbalu „Borik 2020“ treba i ove godine organizovati uz poštovanje svih mjera nadležnih institucija.

To je jedinstven stav svih učesnika sastanka, kojem su prisustvovali predstavnik grada Banjaluka, organizatori, dugogodišnji učesnici i osvajači turnira, lјudi iz sudijske organizacije, kao i „sedme sile“.

Nenad Talić, direktor Sportskog centra „Borik“ se svima zahvalio na uloženom trudu i pomoći u organizaciji prošlogodišnjeg turnira i dodao:

– Zajedno smo učinili da turniru vratimo onaj nekadašnji sjaj, da on bude na ponos našeg grada. Na tome ne treba stati, želimo da ovogodišnji bude još bolјi, kvalitetniji, sadržajniji. Ono što nas je posebno obradovalo je to da su se lјubitelјi malog fudbala vratili na tribine. Već smo počeli pripreme za turnir „Borik 2020“, iako smo svjesni da živimo u vrijeme virusa korona. Pratićemo situaciju, ali i poštovati sve odluke koje budu donijele nadležne institucije.

Sastanku je prisustvovao i Srđan Amidžić, zamjenik gradonačelnika grada Banjaluke.

– Kada vidim koliko vas je došlo na sastanak, sa koliko lјubavi i odanosti se odnosite prema ovom turniru, onda je to najbolјa potvrda da smo na pravom putu. Prošlogodišnji turnir zaslužuje samo čestitke i pohvale, ali ima prostora da se lјestvica podigne još gore. Naravno, Grad će uvijek biti tu da pomogne, i pomaže, ne samo ovaj turnir, nego i brojne druge klubove, manifestacije – rekao je Amidžić.

I svi ostali učesnici sastanka izrekli su samo pohvale za turnir u malom fudbalu „Borik 2019“, ali iznijeli i zanimlјive prijedloge, inicijative iza ovogodišnju smotru, kako bi ona bila što bolјa i kvalitetnija.