Rulet uz Pekaru Bakal i Krajinapetrol - Borik Nektar 2022

Ekipe Pekara Bakal, Penda Bistica, KMF Boračka Gradiška, Aplex Eurofenster, MKF Policajac Mandić Komerc, Grant Thornton i Krajinapetrol plasirali su se u osminu finala 44. tradicionalnog turnira u malom fudbalu „Borik 2019“.

Utakmice šesnaestine finala otvorili su i zatvorili – penali!  U prvom meču između Pekare Bakal i Pekare Obeliks bilo je uzbuđenja i preokreta. Pekara Bakal je povela sa 2:0 (Bosnić i Vrebac) i kada su svi očekivali njihovu sigurnu pobjedu igrači Obeliksa su se trgli i za samo četiri minuta stigli do izjednačenja – 2:2 (Matijašević i Hajrić). U izvođenja penala srećniji i spretni bili su igrači Pekare Bakal, koji su slavili sa 5:4.

I u posljednjoj utakmici večeri odlučivao je fudbalski rulet – penali. Nakon 2:2 u regularnom dijelu igrači Krajinapetrola bili su precizniji od svojih rivala iz ekipe Auto Lauš i ostvarili su trijumf od 6:5, ostali u trci za trofej i 20.000 KM koliko iznosi nagrada za pobjednika  ovogodišnjeg turnira.

Rezultati šesnaestine finala: Pekara Bakal – Pekara Obeliks 2:2 (penalima 5:3), KMFStarčevića – Penda Bistrica 1:5, KMF Boračka Gradiška – Kafe Fama est 5:2, Restoran Monako – Aplex Eurofenster 4:5, KMF Policajac Mandić Komerc – Corso Pizeria i Bar 6:2, Grant  Thornton – Infomedia Grup 3:1, Auto Lauš – Krajinapetrol 2:2 (penalima 5:6).