Zvučna imena u Boriku: Aleksandar Mitrović poručio Banjalučanima da posjete turnir u malom fudbalu - Borik Nektar 2022

Borikov turnir u malom fudbalu počeo je 1. decembra, a za pet takmičarskih dana privukao je veliko interesovanje publike.

Seniorske i veteranske utakmice rado gledaju sve generacije, dok su juniorske u dvorani “Centar“ posjećene uglavnom od strane roditelja djece takmičara.

Zvučna imena iz svijeta fudbala i ove godine promovišu “Borik 2021“. Jedno od najistaknutijih je svakako Aleksandar Mitrović, najbolji strijelac u istoriji reprezentacije Srbije.

Na turniru Borika do sada su gledaoci imali priliku vidjeti neke od iskusnih igrača sa parketa, ali i sa zelenih terena.

Darko Milanović Deko jedan je od njih, BiH reprezentativac u futsalu redovan je učesnik turnira, dok je bivši fudbalski reprezentativac BiH i nekadašnji igrač Glasgow Rangersa, Saša Papac sinoć debitovao na banjalučkom parketu za mostarski tim.

Sa tribina ih je posmatrao trenutno najbolji strijelac PLBiH Nemanja Bilbija, napadač Zrinjskog iz Mostara, ali i najbolji igrač prošlogodišnjeg turnira u Boriku.

Veliki broj robnih nagrada prijatelja Turnira, prepoznatljiva maskota Turnirko, svakodnevno podijeli najsrećnijim gledaocima, što je svakako sjajan gest od strane organizatora.

U sedmici pred nama od utorka do nedjelje u Boriku na rasporedu su utakmice od 16:30 do 21:50 časova svakodnevno.