KAJAK ŠAMPION BORIKA 2022! - Borik Nektar 2022

Seniorski finalisti priredili su veče za pamćenje punom Hramu sporta!
Odigrana završnica turnira koji je trajao 22 takmičarska dana, ostaće zapamćena po sjajnoj partiji na parketu među rivalima Kafe Kajak i Kafe Nest Infomedia group.

Na samom startu Nest je poveo sa 2:0, da bi ubrzo Kajak preokrenuo u svoju korist do samog finiša Turnira. Rezultatom 4:7 Kajak je odnio titulu šampiona 47. Borik Nektar turnira u malom fudbalu.

Pobjedničkoj ekipi, osim trajnog i prelaznog trofeja koji su uručeni kapitenu Igoru Mirkoviću, pripala je i novčana nagrada od 20.000 konvertibilnih maraka, te brojne nagrade sponzora i prijatelja Borika. Ovo je osma titula Borika koju su u svojoj karijeri stekli futsaleri Igor Mirković i Darko Milanović Deko.

Publika je u Hramu sporta tokom finalnog dana imala priliku pogledati utakmice u sedam takmičarskih kategorija, a pehari, medalje i pokloni dodjeljeni su na kraju svakog duela.

U pauzama svoje plesne tačke izveli su plesači plesnog kluba “Gemma”.
Nagrade sponzora izvučene su u tri navrata tokom takmičarskog dana, a najsrećniji su dobili vrijedne robne nagrade. Polufinala i finale seniora ove godine moglo se pratiti uz prenos TV Arena sport.